Billig boligadvokat – juridisk sparringspartner giver jer tryghed ved boligkøb

Billig boligadvokat – juridisk sparringspartner giver jer tryghed ved boligkøb

Posted by

Er I en familie, som har fundet drømmehuset, så vil I sikkert gerne sætte jeres underskrift på købskontrakten hurtigst muligt. I forbindelse med boligkøbet er der dog en række vigtige dokumenter, som skal læses igennem, og her er det også vigtigt at få læst alt det med småt. Der kan være fejl og mangler i boligen, som ikke fremgår af tilstandsrapporten, eller måske finder I overraskende oplysninger i lokalplanerne, som ikke stemmer overens med jeres forventninger til boligkøbet. I kan ikke regne med at få hjælp af ejendomsmægleren, som jo er sælgers mand. Så med mindre I har god forstand på jura, så er det en rigtig god idé at hyre en boligadvokat til at læse dokumenterne igennem. En boligadvokat er jeres sparringspartner og 100 % på jeres side for at sikre, at I får så tryg en bolighandel som muligt.

Boligadvokaten ordner nemt den juridiske del af boligkøbet for jer

Ud over gennemlæsning af alle dokumenter, så skal der også udarbejdes et skøde i forbindelse med hushandlen, som skal tinglyses, og der skal laves en refusionsopgørelse. Derudover skal I blive enige med banken om en finansieringsplan, så der er nok at se til. Boligadvokaten kan nemt klare hele den juridiske del for jer, og flere boligadvokatfirmaer tilbyder faste boligpakker, som netop indeholder den specifikke juridiske rådgivning og hjælp, som boligkøbere har brug for. Et godt eksempel er eBoligadvokat.dk, som tilbyder boligpakker til en fast, lav pris, der er skræddersyet til f.eks. huskøb eller køb af ejerlejlighed, andelsbolig, sommerhus eller projektbolig. I betaler kun, hvis bolighandlen går igennem, og dermed undgår i dyre ekstraomkostninger.

Hurtig sagsbehandling og stor tilgængelighed

Det er vigtigt, at I har tillid til jeres boligadvokat, og at vedkommende er tilgængelig, når I har brug for det. Hos eBoligadvokat kan I altid få fat på en boligadvokat via e-mail, telefon eller ved at møde op på kontoret. Firmaet har desuden en hurtig sagsbehandlingstid på under 24 timer, hvilket er en fordel for boligkøbere, som står og skal købe hus i en fart.