Blog om spil med funktioner ved slotmaskiner

30 september 2018 Anders Lundtang Hansen
Blog om spil med funktioner ved slotmaskiner

Når man besøger en bodega, kan man næsten være sikker på, at der befinder sig en spillemaskine eller to derinde, og der er endda regler for, hvor mange man må sætte op i forhold til alkoholbevillingen.

Valget af maskinen kan hænge sammen med, at reglerne er forholdsvis simple at forstå: Du spinner et par hjul og afhængig af udfaldet af de endelige symbolers sammensætning, kan du vinde præmier.

Derfor kræver det ikke så stor indsats fra ens egen side, og man kan hygge sig med det i timevis og blive ladt i fred for andre spillere, da man har spillet for sig selv.

Men hvorfor ikke blive derhjemme og spille på onlinecasino, hvor spillemaskinerne, slot machines, enarmede tyveknægte, kært barn har mange navne, har antaget mange former og overordnet set derfor giver dig en større chance for at vinde?

Som det første kan man spille på maskiner, der har flere hjul end de sædvanlige tre, så der pludselig er en chance for en endnu større kontaktpræmie. Endvidere har udviklingen medført, at man online kan spille på aparte rækkefølger og sammensætninger, så det ikke længere handler om at få hjulene til at lande præcist og korrekt i midten og flugte horisontalt.

Det er også muligt at låse nogle linjer, hvis du nu mangler en enkelt eller to tegn/symboler for at ramme den store jackpot. Ved nogle maskiner er det endvidere muligt at finde symboler, som ved udfaldet kan resultere i endnu større præmier.

Så er der “joker”-tegn, der kan betyde flere forskellige ting, så de er brugbare at få, hvis man mangler et givet symbol for at få præmien, men ikke rammer det præcise. Så er “jokeren” en god erstatning.

Du kan også vælge autospin, så maskinen spiller for dig, og du bare skal sidde og slappe af og nyde synet, indtil udfaldet er i dit favør.

 

 

Flere nyheder