vibrator

En diskret vibrator til håndtasken

En diskret vibrator til håndtasken

Skal du have skønne orgasmer med på rejsen eller har du det bare bedst, når du altid har en lille fræk ven med i håndtasken, så er en lille, diskret vibrator dét, du har brug for. 

De små, uskyldige minivibratorer er ekstremt effektive, kan bruges af både begyndere og erfarne sexlegetøjsbrugere og giver helt igennem skønne orgasmer. Vibratorerne kaldes også for bullets, og vi har fundet 3 modeller, der passer perfekt til den lille håndtaske.

Verdens mest solgte Bullet Vibrator

Vil du være sikker på at få en minivibrator, der virker, hvorfor så ikke gå efter verdens mest solgte model? Rocks-Off’s RO-80 Pinto har 7 forskellige indstillinger, så du kan give dig selv intense, forførende oplevelser – eller få din partner til det. Bulletvibratoren er ikke andet end 80 mm stor, så den kan snildt være i selv den mindste håndtaske.

Dobbelt stimulation i miniudgave

Den populære rabbit-vibrator fra Sex and the City fås nu også i en miniudgave. Den såkaldte Rocks-Off Bullet Bunny. Vibratoren er lidt større end førnævnte, nemlig 120 mm, men den kan stadig gemmes i en lille taske. De små kaninører pirrer klitoris, mens den resterende del giver indvendig stimulation. Effektivt, forførende og lækkert.

Genopladelig, diskret og kraftig

Den smukke vibrator fra Fifty Shades Freed “Crazy for you” er ikke bare fin, lille og diskret. Den er også yderst effektiv. Der er gode, kraftige vibrationer i den lille hjerteformede spids, og så har den en praktisk Travel-Lock funktion, der gør, at vibratoren ikke pludselig går i gang i tasken.

Lille vibrator – stor effekt

Helt fejlagtigt er der mange, der tror, at en lille vibrator er ensbetydende med mindre stimulation. Men sådan er det ikke. Den kompakte størrelse kan sagtens rumme kraftige vibrationer – og dertilhørende kraftige, intense orgasmer. Du kan altså roligt investere i en lille en af slagsen til din egen håndtaske. Og fornøjelse.