dødsbo

Få en fair vurdering af dødsbo hos professionel marskandiser

Få en fair vurdering af dødsbo hos professionel marskandiser

Har du netop oplevet et dødsfald i din nærmeste familie eller tætte omgangskreds, og står du med ansvaret for alt hvad der hidrører fra et sådant dødsfald? Så har du sikkert allerede erfaret, at der er tale om en kæmpe opgave. Der er for det første hele begravelsen eller bisættelsen, som skal arrangeres, med tilhørende reception, gravøl eller minde højtidelighed. Og så er der altid en masse teknikaliteter, for eksempel arv og gæld, som skal gøres op og fordeles, bank- pensions og forsikrings konti, som skal afvikles og realiseres, abonnementer, som skal opsiges – og så selvfølgelig dødsboet, som skal ryddes.

Hvad er et dødsbo?

Et dødsbo er fælles betegnelsen for de materielle efterladenskaber efter en afdød person. Dette jordiske gods er som regel samlet i den afdødes tidligere bolig, og indbefatter alt fra møbler og husgeråd til bøger, kunstværker og personlige ejendele. Alt dette løsøre skal fjernes fra huet eller fra lejligheden, således at boligen kan komme videre i systemet – enten via salg eller som udlejnings bolig.

Det er som regel de nærmeste pårørende, som har ansvaret for rydning af dødsbo. Og dette kan godt være en hård nyser – især hvis der er tale om eens barndomshjem, med alle de minder, der her kan gemme sig. Selv om der er flere søskende eller andre familiemedlemmer om opgaven, kan denne godt virke aldeles uoverskuelig. Og derfor er det en god idé at få professionel assistance i forbindelse hermed.

Få den rette hjælp til rydning af dødsbo hos erfaren marskandiser

Her kan en dygtig marskandiser komme til hjælp. En marskandiser med speciale inden for rydning af dødsbo kan hjælpe dig med alt fra den indledende gennemgang af dødsboet til vurdering af dødsbo samt bortskaffelse af de møbler og genstande, som skal til genbrug eller skal doneres til velgørende formål. Læs mere på dødsbo-rydning.dk