gardinbus

Hvad kunne man mon ellers bruge en gardinbus til?

Sådan en gardinbus har jo et bestemt formål, og det kommer sig jo lige af dens navn.

Hvis du stadig tvivler, så kan du jo se nærmere her med billeder end bare at tro vores ord: https://gardinbus.nu/sjaelland/gardinbussen-koebenhavn/ 

Men sådan en gardinbus kan jo være praktisk til mange andre ting, hvorfor man eventuelt kan begynde at omdanne den til ens (andet) ønskede formål.

Med det sagt, så skal du ikke nødvendigvis gå hen og omdanne den gardinbus eller en af dem, du har i dit firma med gardiner, hvis du ikke har overskud til den slags i din fritid, eller du ikke har seriøse tanker om at ændre sådan en gardinbus med formålet at ændre dit firmas hovedbeskæftigelse også.

Og du skal jo heller ikke berøve dig sådan en gardinbus på ulovlig vis.

Hvad du ellers kan bruge en gardinbus til

Men hvis du ejer sådan en gardinbus og må ændre den efter forgodtbefindende, eller du måske har erhvervet dig en brugt en via en annonce, så er der jo forskellige muligheder, man kan udnytte sådan en gardinbus til at blive brugt til.

Et eksempel kunne være, at man laver den om til at være varevogn generelt, så man kan køre ud med andre ting end gardiner, som den måske er blevet indrettet til.

Så kan man bruge den i et leveringsfirma også.

Man kan også omdanne den, så den kan bruges som håndværkerbil, om det er til en tømrer, en maler eller noget helt tredje.

Som mulighed kan man også ændre indretningen i den, så man kan have passagerer med end bare foran, men det kræver også lige, at den kan godkendes til dette efter sikkerhedsforanstaltningerne.

Måske kan man ligefrem bruge den som en mindre bandbus, hvis der er anhængerkrog på, så man kan have musikudstyr med!

Der er mange muligheder med sådan en (gammel) gardinbus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.