Hvor meget yder du selv for at hjælpe regnskoven?

Selvfølgelig kan vi alle ikke drage til områder, hvor der er regnskov og forsøge at lave aktivistiske handlinger for at forhindre, at skoven bliver fjernet.

Men der er mange andre ting, som man kan gøre for at sørge for, at der også er regnskov til de kommende generationer, så det ikke er noget, som man skal læse om i historiebøgerne.

Selv den mindste indsats vil kunne gøre en forskel, så vi skal ikke til at rangere folk efter deres indsats her, men vi vil bare vise, hvordan man på mange måder kan gøre noget positivt for regnskoven.

Du kan jo købe produkter eller ydelser, hvor du ved, at man på den måde indirekte er med til at støtte regnskoven og gøre noget godt i den retning.

Hvis man giver en mønt til en indsamler, så er det også en god gerning, men det er jo noget andet, hvis man nu selv er den indsamler, der samler ind for at hjælpe regnskoven.

Regnskoven har brug for DIN hjælp!

Du kan gøre også gøre dig mere markeret herhjemme ved for eksempel at melde dig ind i organisationer eller foreninger, hvor man forsøger at fremme budskabet om at bevare regnskoven.

Man kan være med til at råbe politikerne op ved at lave demonstrationer og sætte fokus på regnskoven, og man kan lave underskriftindsamlinger for at få regnskoven på dagsordenen.

Men selv i det daglige kan du fortælle om, hvad andre mennesker kan gøre for at hjælpe regnskoven, for selvom alle måske ikke vil lytte, så er det en succes, hvis man bare rammer nogle enkelte personer, som der så vil gøre sit – og forsøge at udbrede budskabet endnu mere.

Regnskoven er nemlig ikke tabt endnu, og hvis vi samler kræfterne, så kan vi også gøre vores for, at der bliver gjort endnu mere for at bevare den.