Maler

Lad en dygtig, faglært maler ordne dit malerarbejde

Er malingen på væggene i dine stuer og værelser falmet og misfarvet? Hænger der gammelt tapet eller væv på dine vægge – og er det begyndt at krølle, bule eller slippe i toppen? Trænger vægge, lofter og indvendigt træværk til en opfriskende behandling – eller vil du bare gerne have nye, spændende farver i dit hjem? Så kan du med fordel søge assistance til dit projekt hos dit lokale malerfirma. Det er nemlig ikke så nemt at male en hel bolig på egen hånd, som du måske går og tror.

Malerarbejde – andet og mere end maling af vægge

Du skal være forberedt på, at et solidt stykke malerarbejde indebærer langt mere end blot at smøre en klat maling ud over væggene. Du kan roligt regne med at skulle sætte flere dages fuldtids arbejde af til projektet. Hvis dit slut resultat skal være smukt og ensartet, uden helligdage, striber eller ujævnheder, er det vigtigt, at forarbejdet er grundigt udført.

Dette betyder, at du skal pille gammelt tapet ned, lappe eventuelle huller i pudset med Polyfilla, spartle diverse revner og ujævnheder ud og måske endda pudse hele væggen op på ny. Det kan sagtens være, at det er nødvendigt at opsætte filt for at få malingen til at binde ordentligt – og dette kræver et vist håndelag.

Under alle omstændigheder skal alle vægge slibes grundigt med sandpapir og dernæst primes med Microdispers (”blåt vand”), før det egentlige malerarbejde kan påbegyndes. Det er sjældent tilstrækkeligt med eet lag maling, hvis det skal dække ordentligt – og da der skal helst gå mange timer, førend andet eller tredje lag males på, kan du roligt sætte et par dage af til maling af vægge alene.

Det kan alt i alt bedst betale sig at lade en professionel maler udføre opgaven. Klik ind på https://malerkanonen.dk/maler/ og få et uforpligtende tilbud på malerarbejde.