Vil du blive klogere på sportsbetting?

Vil du blive klogere på sportsbetting?

Posted by

Få noget baggrundsviden og gode råd om sportsbetting på mobilplay.dk. I dag kan du ikke kun spille på forskellige sportsgrene, men også fx hvad Dronningen siger i sin nytårstale. 

Sørg for at have en bankroll til sportsbetting

Det er vigtigt, at du sørger for at have en bankroll. Det er et beløb, som du kan undvære, og når du placerer et bet, bør du aldrig bruge mere end 1% af din bankroll. Selv de professionelle sportsbettere vinder kun i omkring 60% af tilfældene. 

Specialviden giver succes

Sørg for at specialisere dig for at kunne vinde og vælg en eller flere sportsgrene, som du specialiserer dig indenfor. Du bør også indkredse et bestemt geografisk område, det kan være dansk eller europæisk fodbold. 

Det er vigtigt, at du altid holder hovedet koldt, når du spiller.  Der kommer dog ikke noget godt ud af udelukkende at spille med mavefornemmelsen, eller når du er fuld ell. lign. 

Forstå oddsene ved sportsbetting

For alle spil er der forskellige odds. Det er lige meget, om det er en sportskamp eller ej. Det er vigtigt, at du er opmærksom på oddsene, når du spiller. 

I Danmark angiver vi odds med decimaler. Det kan for eksempel være 2,5. Det betyder, at du får pengene 2,5 gange igen. Hvis du har spillet for 100 kroner, vinder du altså dermed 250 kroner. Hvis du spiller via udenlandske sider, vil du opleve, at de stiller deres odds anderledes op. 

Væddemål

I sportskampe kan du spille på fx single væddemål, hvor du spiller på resultatet af en kamp, og kombineret væddemål og systemspil, hvor du spiller på resultaterne af flere kampe. Forskellen på de to er, at du ved kombinerede væddemål skal have alle rigtige, mens du ved systemspil ikke behøver at have alle rigtige. Derudover har du også mulighed for at spille propositionelle væddemål og med handicap.